Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss för ett studiebesök, ett reportage eller har allmänna frågor? Hör av dig på kontakt@rudbeckia.nu. Styrelsen når du också via samma epostadress.

Du blir medlem genom att betala in en medlemsavgift till husföreningen Rudbeckia. Medlemsskap krävs för att flytta in i huset. Medlemskapet i kollektivhuset Rudbeckias husförening kostar 250 kronor. Du betalar till bankgiro 5752-5925 och skriver ditt namns om meddelande. Skicka ett mail till kontakt@rudbeckia.nu och berätta att du vill bli medlem

Om du vill bli vänmedlem är det toppen – då kan du engagera dig i våra aktiviteter såsom matlag, då kan du både laga mat med oss och äta gemensamma måltider i vår matsal.

Som vänmedlem betalar du också 250 kronor till samma bankgironummer 5752-5925. I meddelandefältet skriver du ditt namn. Skicka också ett mail till någon i styrelsen – eller till mailadressen kontakt@rudbeckia.nu och berätta att du vill bli vänmedlem i husföreningen Rudbeckia. Skriv dina kontaktuppgifter i mailet och berätta att du har betalt medlemskapet.